mallorca

mallorca

Mallorca, de plek om los te gaan. Mallorca is een eiland gelegen in de middelandse zee en hoort bij Spanje. De plek waar je echt los kan gaan is El Arenal Hier zul je ook alleen maar Nederlanders vinden. Dit is daarom ook hét uitgaanscentrum van Mallorca. Maar het is ook mogelijk om op andere plekken in Mallorca te stappen. Zo heb je ook een Duits gedeelte. Dit gedeelte heet Playa de Palma. Het engelse gedeelte heet Magaluf. Ieder gedeelte heeft zijn eigen bars en clubs.

Op dit Spaanse feesteiland komen jaarlijks honderd duizenden bezoekers die daar vakantie vieren. Er komen ook tienduizenden jongeren die een super leuke vakantie beleven. Er zijn verschillende badplaatsen waar van alles te doen is. Het strand is bijna twee kilometer lang. Er is een mooie boulevard en er zijn super veel feesttenten en clubs. Er zijn natuurlijk ook verschillende activiteiten te doen. Wil je graag snorkelen of duiken? Dan zit je perfect in Mallorca. Je kan relaxen op het strand maar bijvoorbeeld ook genieten van de Spaanse zon in het waterpark Aqualand El Arenal waar tal van glijbanen te vinden zijn.

activiteiten

Naast lekker zonnen op het strand, is er nog veel meer te doen. Je neemt niet alleen mooie herinneringen, maar ook de de vetste verhalen mee naar huis.

Met de partyboot geniet je van het mooie water terwijl je lekker kan feesten. In je zwembroek met je vetste zonnebril en een ijskoud drankje in je hand. Wie wil dat nou niet?

Door de kroegentocht leer je meteen de leukste plekjes van El Arenal kennen. En bij alle kroegentochten krijg je bij binnenkomst een gratis shotje! 

Voor onze snelheidsduivels is er speciaal een kartbaan. Maak een weddenschap als je wel van een risico houd en laat je vrienden in de avond trakteren. Ben je juist Captain Slow? Helaas… alle drankjes zijn op jou.

De clubs/bars

Als je naar Mallorca gaat zal je voornamelijk uitgaan in het Nederlandse deel: El Arenal. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om in het Duitse- (Playa de Palma) of het Engelse gedeelte (Magaluf) te feesten.

Natuurlijk kom je hier vooral Nederlanders tegen. De meeste clubs zijn open tot 4 uur. Als je wil kan je ook nog langer doorgaan in Club Veronica bijvoorbeeld. Bekende clubs uit El Arenal zijn:
-ClubNL
-Club 538
-Shooters
-Club Veronica
-BeachHouse

Ondanks dat dit het Duitse gedeelte is op Mallorca, kom je hier ook nog Nederlanders en andere nationaliteiten tegen. Bekende clubs zijn:
-Mega Park
-Riu Palace
-Bierkönig
-The Flying Dutchmen
-Party Palace Shooters

Dit is het gedeelte waar je voornamelijk Britten tegenkomt. Ze staan bekend om het wilde uitgaan en het vele drinken. Dus wil je er nog een schepje bovenop, dan zit je hier op de juiste plek. Voorbeelden van Clubs zijn:
-BCM
-Abraxas
-Poco Loco Bar
– Boomerang Club
-Fusion