Lloret de mar

Lloret de mar

In het noorden van Spanje ligt in de provincie Catalonië, de mooie badplaats Lloret de mar. Het is een van de meest populaire badplaatsen van Spanje. In Lloret de Mar komen ook voornamelijk niet-Spaanse toeristen. Het ligt ongeveer 100 kilometer van de Franse grens. En het strand ligt aan de middellandse zee en is wel 2 kilometer lang!

Lloret is super populair onder jongeren. Je vindt er een groot aantal clubs, restaurants bars etc. Doordat er heel veel Nederlandse jongeren elk jaar komen, zijn er heel veel Nederlandse Cafés, disco’s en restaurants. In deze bruisende kustplaats aan de Costa de Sol hoef je jezelf nooit te vervelen. In de nacht kan je meezingen met de nieuwste zomerhits in een club en overdag kan je lekker relaxen op het strand. Je kan er ook geweldig shoppen in verschillende winkelstraten. Met een zuipvakantie in Lloret beleef je een tijd om niet te vergeten.

activiteiten

Er is genoeg te doen in Lloret de mar. ‘S nachts je dansmoves showen en overdag flaneren op het strand. Buiten dat zijn er ook nog tal van activiteiten te doen. Vervelen is hier dus echt geen optie!

Lekker bijbruinen onder de Spaanse zon, met een ijskoude cocktail in je hand en ongekende gezelligheid. In Lloret de Mar zijn verschillende tochten met een catamaran waarbij de drankjes vrijwel altijd all-in zijn.

In het feestparadijs van Lloret de Mar ontdek je tijdens een kroegentocht  alle leuke cafés en bars. Een betere manier om deze feestbestemming te kennen is er niet!

Dit zijn de vetste poolparty’s van de Costa Brava. Koude drankjes, lekkere zomerhits en natuurlijk een prachtig zwembad. Zet je zonnebril maar op en trek je zwembroek aan, want dit wordt de leukste poolparty van je leven!

De clubs/bars

Als de zon onder is, gaan alle neonlichten op de hoofdstraat aan! De straten lopen vol met proppers en de deuren van de clubs gaan langzaam open. Om te feesten zit je hier op de juiste plek. Het grote aanbod van clubs en bars in combinatie met super veel party people, zorgt voor een ongekend gezellige sfeer. De hele nacht!

Een hele grote club met een coole tropische tuin en een glazen dansvloer waaronder vissen zwemmen. Hier komen bekende namen met onder andere Headhunterz, Fajah Lourens en Mr. Polska.

Dit is een van de clubs die je moet bezoeken. Met de top40 muziek, FeestDJRuud, schuimparty’s en Steve Aoki. 

Je kan hier buiten op het terras chillen bij een van de zes bars op wel drie verdiepingen. En in de grote zaal feesten tot de zon op komt!